just koli..

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Uiiii, koli ma dobre obdobie :)

az tomu sama neverim
Ach, no naozaj mam. Minule som si to tak uvedomila, ze mne je teraz naozaj dobre.

Vsetko teraz nadobudlo taku nejaku ustalenost, alebo ako to mam nazvat, skratka vsetko fici ako ma, vyjasnilo sa mi par veci a zacala som trooooska viac sportovat a asi mi to privadza endorfiny, lebo mam stale dobru naladu :D

V mojom poslednom clanku a zakaze lutovani sa bol aj kusok, ci sa mame naozaj tak zle a ze sme nevdacni. No a ja sa nemam zle...
Doma je teraz v podstate vsetko ok, s nasimi sa nehadam a tak si spokojne nazivame, ehm no skolu uz beriem s rezervou, tam to nikdy nebude uplne v poriadku, ale uz som si zvykla a prestala sa tolko trapit. Aj to je pokrok nie?? :D S mojou najmilovanejsou osobkou (t.j. najlepsia kamaratka :D) teraz konecne travim viac casu, vzhladom na to, ze my dve sa jaksik nikdy nevieme dokopat k tomu, aby sme sa dohodli, ci niekam pojdeme, aj ked byvame 6 bran od seba :D Ale zacali sme teraz spolu behavat a chodime na plavaren raz do tyzdna, ze nech sme do leta fesaci ;) Konecne vyvijam nejaku fyzicku cinnost a som spokojna, vybijem aspon trochu zo vsetkej tej energie, ktorej mam podozrivo vela v poslednej dobe :D A ako som uz povedala, mam pravidelnu davku endorfinov, takze mi je faaaaajn :)
Nech nezabudnem, aj s mojimi ostatnymi kamaratmi je teraz vsetko super, no kks, sak ja sa uz nejak moc vychvalujem :D

Ale ked mam z toho vsetkeho taky dobry pocit na dusi, ze to sem proste musim napisat, tak majte trpezlivost :)

A na zaver- prekonala som skvely rocny pokrok. Rok 2007 nebol bohvieco, ale vela som si z neho zobrala a som stastnejsia, spokojnejsia a zas o nieco menej naivna :)

 

Uspesnym zaciatkom zdar!!!

:) | stály odkaz

Komentáre

  1. tak
    potom je všetko v poriadku:)) a pritakam, aktivita spôsobuje dobrý pocit. mne sa večer po cvičení dobre spí.. a možno sa aj v spánku usmievam, ale nevidím sa:))
    publikované: 11.01.2008 17:40:31 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014