just koli..

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

davam si zavazok... necitat sme.sk

sme.sk mame nastavene ako domovsku stranku, kedze tatino ma neustalu potrebu vediet vsetko a aj ja musim uznat, ze je to celkom fajn, lebo takto vzdy ked zapnem firefox, mam moznost citam o vselicom zaujimavom i nezaujimavom u nas na slovensku a vo svete ( je to stokrat lepsie ako ked sme mali zoznam.sk, kde som mala k dispozicii bleskovky :-!).
Ale niekedy, ked zacnem citat nejaky clanok, chytim nervy... a potom este vacsie ked citam reakcie nejakych ludi... zabit.
Napriklad, teraz pred chvilkou, clanok- vlada:letisko zmodernizujeme my.
Chapte, mne je v zasade jedno, co bude kto robit s tym letiskom. A okej, ani netvrdim, ze sa bohvieako vyznam do toho co vlada robi, fakt ma to nezaujima. Ale uz aj ja pochopim, ze ked sa zacne cpat do niecoho vlada, nedopadne to vzdy dvakrat najlepsie... Oni chcu modernizovat letisko. Krasa. Potrebuju 8,5 miliardy korun. Myslite, ze ich maju? Hovno hovno, zlata rybka. Kde zobrat peniaze? Ach, sak danovi poplatnici zakesuju. No problem, cica.
To je taka hlupost!!! To akoby som si ja isla kupit byt a potom ups, zistim, ze ved ja nemam peniaze, lenze rozdiel je ten, ze by som ich asi nemala kde narychlo zohnat...
Uz 16-rocne decka sa na Noske v skole ucia, ze vsetko, co suvisi s vladou, teda ked sa vlada snazi o 'nieco' co sa tyka podnikania podobne, je to absolutne nevyhodne.

 

Nemohol by to konecne niekto vysvetlit aj im???

grrr... | stály odkaz

Komentáre

  1. reakcie necitaj
    a uz vobec nie na pravde, tam su reakcie ludi horsie, ja uz to necitam vobec.....
    publikované: 17.01.2008 13:02:38 | autor: hviera (e-mail, web, autorizovaný)
  2. ...
    naj domovská stránka je www.google.sk - nič nadčasové, no kvalita zaručnená... :)
    publikované: 17.01.2008 23:20:16 | autor: jully (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014